Distributie nationala cu flota proprie

200+

produse

5

agenti

30+

judete acoperite

1000+

clienti serviti

SC IZVOPROD SRL se mandreste cu o retea activa de distributie pentru produsele sale, care asigura promptitudinea si eficienta livrarilor. In acest sens, pentru a raspunde prompt cererilor clientilor, firma noastra a dezvoltat o strategie buna de vanzari si livrari pentru toate zonele de acoperire.

Astfel, la nivel national, produsele noastre sunt distribuite prin intermediul partenerilor nostrii, distribuitori de incredere, care au dovedit ca pot asigura calitatea si rapiditatea livrarii. Pentru zona Moldovei, avem propriul sistem de distributie directa, care ne permite sa fim mai aproape de clienti si sa asiguram un serviciu mai personalizat.

Echipa noastra de vanzari este formata din profesionisti cu experienta in domeniul distributiei, care se asigura ca toate comenzile sunt procesate si livrate la timp. Suntem dedicati sa oferim servicii de calitate si sa dezvoltam relatii de lunga durata cu clientii nostri.

Pentru mai multe informatii despre produsele noastre si serviciile noastre de distributie, va rugam sa ne contactati-ne.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre si asteptam cu nerabdare sa va fim de ajutor.